=SBc=Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=SBc=Arena

Created by vaLer

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Zalba ili primedba kako god!!!

Go down 
+2
8 a $ o
staybad
6 posters
AuthorMessage
staybad

Zalba ili primedba kako god!!! Empty
PostSubject: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 1:30 am

Tokom meca Gr_jer Vs Simple igraci Gr_Jet su vise puta pisali na say! Oni nisu znali da je to zabranjeno jer je sve brzo odigrano! Ja koji sam prijavio ekipu sam citao pravila ali ih ima toliko mnogo da nisam mogao sva da popamtim. Rekao sam ima skoro sve ali to sam verovatno zaboravio! Zato zelim da ulozim zalbu jer admini su mogli bar da daju neku opomenu pred poraz kako su dosudili iako su ekipe bile prilicno izjednacene! I jos nesto ovog puta niste bili korektni stvarno oni nisu znali za tu zabranu mada ni meni nije jasno zasto je to tako sta to smeta al nema veze! Moja ekipa je danas igrala bez mene protiv simle mi smo hteli da otkazemo mec al smo ostavili jer smo mislili da nece biti velikih problema! da sam ja bio u ekipi rekao bi im sigurno,zato vas molim nije to neko veliko krsenje pravila nisu momci znali nije nista bilo namerno moze to svima da se desi,. Molim vas da se mec ponovi jer ako ovako ostane moje misljenje a i misljenje moje ekipe je da ste bili nekorektni! Imako je master lider on nije citao pravila jer je ekipu prijavio staybad to jest ja! A ja nisam igrao danas kao sto znate! Bez uvrede za admine ako sam nesto napisoa sto bi vas uvredilo nisam imao nameru! Unapred zahvalan staybad kao i lider ekipe Gr_Jet master!!!
Back to top Go down
8 a $ o

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 12:06 pm

mi se ne protivimo da se ponovi meč.
Back to top Go down
SimpLe*Atila

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 1:18 pm

ja sam se prvi protivio prekidanju meca, ali sta ces... greske se dogadjaju...ali kao sto si rekao da admin nije upozoravao...to je cista laz neznam ko ti je to rekao, admin je 5 ili 6 puta govorio kako nema SAY i onda su pocele opomene...prva, druga, treca i prekinuo je mec...a sada neka odluci...mec se moze ponovit sto se mene tice Wink

napomena. unbind "z" xD Smile
Back to top Go down
shmekica

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 3:29 pm

Ovako PRAVILA su jasna 3say greske 16:0 i OPOMENUO SAM VAS PRE MECA TAKO DA MEC SE NE PONAVLJA
Back to top Go down
tonii

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 3:35 pm

kao prvo... sad si nas lepo zmaoli... mi bi vam pustili da odigrate o5 mech... ali... Gr_Jet je vredjao admine...ja sam im lepo objasnio posle sta-kako ide... i posle oni poceli da vredjaju admine... zasto to??? jos cu (cemo) razmisliti da li da vam dopustimo revans... 2put neka nevredjate nikoga...

Cool KISS Cool
Back to top Go down
hEd0nIsm^^
Admin
hEd0nIsm^^

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 4:15 pm

Kako sam poceo da citam prestao sam...Nije nasha briga shto vi niste zapamtili OSNOVNO pravilo SWIH TURNIRA!!!!!!3 greske za SAY i gubi se mech ...Ako ste 1 ozbiljniji cw u zhivotu odigrali trebali biste to da znate!!!Zhao mi Je ...Puno srece u daljem takmichenju !!!

gL^hF
Back to top Go down
hEd0nIsm^^
Admin
hEd0nIsm^^

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitimeFri May 09, 2008 4:17 pm

Mech se nece ponoviti !Tako su odlucili svi ADMINI!!!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zalba ili primedba kako god!!!   Zalba ili primedba kako god!!! Icon_minitime

Back to top Go down

Zalba ili primedba kako god!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» .:Zalbe i primedbe:.
» .:Kako postati admin:.
» banuje kako mu se kurac digne