=SBc=Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=SBc=Arena

Created by vaLer

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

izazivam ekipu bgtc klana na chalendz

Go down 
3 posters
AuthorMessage
elber

izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Empty
PostSubject: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 3:25 am

znaci eo njih izazivam... bla, bla , bla, rekao mi je sharmer da se igra u nedelju pa eto tako dogovoricemo se za satnicu... zz svima... FaNat!c^Go0d3p. aKa. elber!
Back to top Go down
MrH4v4r1j4

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 8:28 am

Dobro,prihvatam izazov.Samo da te pitam,hocemo igrati samo de_nuke kao onu trecu mapu ili nastawljamo iz pocetka?
Back to top Go down
hEd0nIsm^^
Admin
hEd0nIsm^^

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 12:24 pm

20:15 igrate ...OBAVEZNO procitajte PRAVILA turnira...

cheers gL^hF cheers
Back to top Go down
MrH4v4r1j4

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 4:12 pm

e strojderos brate,ja stwarno ne znam da li cu moci da igram a ni moj klan.Bate pita fiziku u ponedeljak i kontrolni iz matisa....Pa ako moze neki drugi dan popodne,npr Ponedeljak 19:00 ?ili subota bilo kad....jel ok?

Vas bgtc.clan Smile
Back to top Go down
hEd0nIsm^^
Admin
hEd0nIsm^^

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 4:37 pm

hmm...Pa to vidite sa suparnickom ekipom...kada najvise odgovara jednim i drugim..samo sto pre ...da se mesta ne popune ...ako ne mozete da se dogovorite @TEAM ce odluciti umesto was..

gL^hF
Back to top Go down
elber

PostSubject: nedelja 18 30!!!!   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 5:00 pm

strojdere daj msn kao 1 .. .a i mi ne mozemo u ponedeljak ili cak utorak.. mozemo u nedelju i tad su rekli da mogu i oni... a i on kao prica da nema igraca... ima umesto gruje zamenu brata simao_sabrosa.. i sta cu mu ja sto nije prijavio jos igraca... a dogovorili smo se u nedelju i sad sere nesto... igramo u nedelju u 18 30
i ako bude doveo neke sto nisu prijavljeni i stave drugi nick ima da ga samaram kao nista.... pozzz
Back to top Go down
hEd0nIsm^^
Admin
hEd0nIsm^^

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 7:50 pm

Satnica je postavljena kad ko igra...imate , pa pogledajte...Ko se ne pojavi gubi mech 16:0 ...uostalom procitajte pravila ...

gL^hF svima!
Back to top Go down
hEd0nIsm^^
Admin
hEd0nIsm^^

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitimeFri May 02, 2008 7:51 pm

Postavljen je Topic kad igrate..ne igra se u 18:30 nego u 20:00 u nedelju...

gL^hF
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: izazivam ekipu bgtc klana na chalendz   izazivam ekipu bgtc klana na chalendz Icon_minitime

Back to top Go down

izazivam ekipu bgtc klana na chalendz
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» IZAZOVI NA CHALLENGU
» Izazivam ekipu schizm
» Prijavljivam(LOL)bgtc.klan :)
» Prijavljujem ekipu DesoLate ^
» uD.team IZAZIVA ekipu AreA 51