=SBc=Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=SBc=Arena

Created by vaLer

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

ADMINI!!

Go down 
2 posters
AuthorMessage
elber

ADMINI!! Empty
PostSubject: ADMINI!!   ADMINI!! Icon_minitimeMon May 05, 2008 1:21 am

EE BOZE .. i vasa liga... jos kao zakljucao onaj sarmer dbil.. tamo na chelendz.. pa kako da stavim nesto dbilu 1... bre.. eo ovako ... ja se ne ljutim samo ne volim nepravdu.. e ovako... znaci kao prvo.. moji igraci ne mogu da udju od admina kojih je bilo 4 u jednom trenutku.. kao 2... znaci mali mrhavarija meni nekoliko dana pre meca rekao da nema igrace.. i sad odjenom ima... i kao 3.. u prvoj rundi.. j4gru 4 heda.. u drugoj 4 heda.. zews muceni bre place kaze ovaj me i ne vidi i ubije me... i posle ja adminima 5 puta kazem nisu oni bre.. znam ih ... jok oni nista... i ja jok da me prave debilom ... naravno nisam lood.. oteram sve u picku materinu... i to ne 5 puta na say nego bi rekao jos 95 puta na say.. i jos ja upozorim sarmera da ce doci neko drugi da igra umesto njih... jok on kao meni pa kako ja da znam da je neko drugi... pa TI SI ADMIN.. treba da znas kako igraju igraci... a ne da drkas kuci posto ti verovatno ni 1 ne da ... nego nije to bitno.. boli me qrac... neka ste me izbacili iz vase sugave lige.. jedni admini ok su strojder.. i toni koje ja znam.. oni momci i znaju ko kako igra... a vi CAO.... eto ja potrosi na ovo vremena... bozeeee.....
Back to top Go down
shmekica

ADMINI!! Empty
PostSubject: Re: ADMINI!!   ADMINI!! Icon_minitimeMon May 05, 2008 4:32 pm

E ovako:
1.Sto se tice lige>RDJAVOM KURCU I DLAKA SMETA..STO ZNACI KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI
2.DA LI SU ONI ILI NE NE MOGU DA ZNAM..TACAN NICK A LIKOVE NE ZNAM ZNAM SAMO 2 LIKA..
3.STO SE TICE ADMINA ADMINI IMAJU SLOTOVE TAKO DA..VI STE NA MEC KASNILI 10MIN..TREBAO SAM DA U STARTU PREKINEM MEC..
5.ZA SAY GRESKE IMAM SS-OVE GDE VREDJAS ADMINE..TAKO DA SVE JE UZALUD..
NA REZULTATU 3:1 TI MI TU LUPAS GLUPOSTI KAO DA GUBIS SA 10:0 A NE 3:1,A BIO SI I CT..SI TI MISLIO DA SI NAJACI PA NIKO NE MOZE DA TE POBEDI..
BGTC IDE DALJE
Back to top Go down

ADMINI!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» .:Admini 4uma:.
» .:Admini Servera:.
» ADMINI NEKI SU RETARDI !!!!