=SBc=Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=SBc=Arena

Created by vaLer

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

ADMINI NEKI SU RETARDI !!!!

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Kasper

Kasper

ADMINI NEKI SU RETARDI !!!! Empty
PostSubject: ADMINI NEKI SU RETARDI !!!!   ADMINI NEKI SU RETARDI !!!! Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 6:45 am

Kao prvo...mnogi me od pre znaju kako igram cs cak sam dokazao vise puta u lanu....demon ja vandal itd itd kompanija cela...da bi dosli DEBILI od admina da mi prodaju pamet i spamuju na tsay kako sam citer i bla bla !!!! KRIVO SLONOVIMA STO NE ZNAJU DA IGRAJu...>.PECA JE RETARD.....Hedonism okacicu demo onaj kad si me banovao juce za navodni wh....cisto da ti dokazem da pojma nemate da vrsite administraciju na serveru.....kao drugo admin sam vrlo dugo na nekim serverima....pa mnogo vise znam od ovih ovde sto su juce dobili admina i proseravaju se na vec navedeni TSAY koji baguje pola igraca koji igraju na vecoj rezoluciji....molim da se uvedu sankcije....i da se pazi kome se daje admin...a ne da klinci placaju po 500 din ..... admin ne moze da bude svako....HVALA !
Back to top Go down
http://www.kasperkings.spaces.live.com
DeMoN

DeMoN

ADMINI NEKI SU RETARDI !!!! Empty
PostSubject: Re: ADMINI NEKI SU RETARDI !!!!   ADMINI NEKI SU RETARDI !!!! Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 6:39 pm

E nek si im rekao.... danas i ja ispade citer sto sam ih prebio u cs .. samo sto ja nisam dobio BANN xd
Back to top Go down

ADMINI NEKI SU RETARDI !!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ADMINI!!
» .:Admini 4uma:.
» .:Admini Servera:.